Om mig / About me

Jag då, jag heter Linnea Borgström.

Har ett enormt djurintresse i form av nästa alla djur. Det började med en kanin för många års sedan och när hon gått bort funderade vi länge på att skaffa hund. Då kom dvärgsnauzern in i livet, och en gång en dvärg alltid en dvärg. Det var 2006 - Bella kom in i familjen.
Våren efter, 2007 kom den första egna hästen in i familjen, Pettson. En NewForest valack f.01 som jag tävlat och tränat flitigt på.
Efter några års funderingar och längtan efter en ny hund, i samma ras såklart valde vi att skaffa vår Lova. Denna gång gick jag in som ägare och står nu som ägare på denna varelse. Lova kom till familjen vintern - 11. Lova är en fodertik ifrån Thallys kennel.

Jag går sista året på handelsprogrammet och efter studenten är tanken att försöka läsa lite hundkurser men även en del hästkurser. Tanken är att jag ska jobba och få erfarenhet av jobblivet innan jag någongång i mitt liv skaffar ett eget företag.

Jag börjde ställa ut Bella när hon var valp, då började intresset för utställning allt mer. Jag ställde ut Bella lite under vår och höst och hann med några utställningar under åren. Nu är tanken att ställa ut Lova i vår eftersom Bella tröttnat och ville göra något annat. 

Jag började med agility för några års sedan, jag ville testa på att aktivera Bella på ett roligt sätt och har alltid tyckt att agility verkar roligt! Bella var då dock lite för feg av sig men vi har tränat upp detta allt mera och nu finns det mycket fart och go i den tjejen. Slalomen börjar sitta och nu ska vi bara testa på att försöka köra släptunnel m.m. Vi hann med lite tävlingar år 2011, två stycken som vi blev diskade i men absolut blev det förbättring med första tävlingen och andra. Nu i vår ska vi försöka träna ännu mer agility och ev blir det någon tävling!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)